Termékek

Újdonságok
Ismerje meg legújabb termékeinket, és tapasztalja meg a Sothys világát! Kérdéseivel kapcsolatban keresse a Sothys szalonok szépségszakértőit illetve márkaképviseletünket!
Arcápolás
Az életkorra, a bőrtípusra és a speciális bőrproblémákra is tekintettel mindenkinek személyre szabott megoldást kínálunk. A válogatott alapanyagoknak és az innovatív eljárásoknak köszönhetően teljes körű szépségápolással tökéletesítheti arcbőrét.
Szezonális arcápolás
Megérkezett a Sothys új 2015. tavaszi-nyári Gourmand arckezelése! Új évszak, megújult arcbőr a szükséges oxigén- és vitamindózissal!
SPA Thermal Water
A Sothys megoldása hiperérzékeny bőrre: teljes körű otthoni ápolás parabén-, illat- és színezékmentes, valamint garantáltan hipoallergén termékekkel. A Spa termálvíz mérsékeli a bőrben lévő fájdalomreceptorok működését és megerősíti a bőrt a külső irritációkkal szemben.
Testápolás
A Sothys testradírok gyengéden, de hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket. A bőrt puhává és mesés illatúvá varázsolják.
Karcsúsítás
A Sothys minden problémára tud megoldást! A Sothys Silhouette Program segítségével újraformálható a comb, a fenék, a has és a kar, valamint drasztikusan csökkenthető a narancsbőr. Mérhető eredmények: 10 kezelés után a comb körfogata átlagosan 28 cm³-t csökkenhet.
Férfi
Teljes körű termékcsalád a férfi bőr speciális tulajdonságai szerint felépített hatóanyagokkal. Sothys kozmetikumok az igényes férfiaknak.
Napozás
A második generációs Cellu-guard® napozó termékcsalád kettős szöveti és háromszoros sejtvédelmet biztosít. Az új hatóanyag, a jázmin-kivonat erősíti a bőr természetes védekező képességét a szabadgyökökkel szemben.
Smink
A Sothys teljes sminkpalettája bőrbarát alapanyagokból készül, melyek finom védőréteget képeznek a bőrön. A Sothys dekorkozmetikumok ápoló, hidratáló és fényvédő anyagokból készülnek.
Keresse a Sothys termékeit kozmetikusánál vagy bemutatótermünkben!