Arcápolás

Lemosók és peelingek
Minden bőrtípus számára kínálunk megoldást az igényes arcápolás első fázisához.
Maszkok
Válassza ki az Ön bőrének megfelelő maszkot a tápláló, tisztító, pórusösszehúzó és feszesítő termékeink közül!
Energizing
Visszaadja a bőrnek az elveszett energiát, így újra bársonyos tapintású, ragyogó fényű lesz. Az Energizing termékek energiával dúsítják a bőrt, és antioxidáns hatásuknál fogva felerősítik más Sothys termékek hidratáló, tápláló, és ránctalanító hatását.
Ránctalanítás
A Sothys anti-ageing programja a bőr életkorához mérten mindig az éppen szükséges védelmet és kezelést biztosítja a ráncok ellen. Az aktív krémek a mindennapi védelmet biztosítják az újabb ráncok kialakulása ellen. Hatóanyagait célirányosan, a bőr életkorának megfelelően válogatták össze.
Táplálás
Száraz, húzódó bőr, pirosas foltok, apró ráncok - szinte minden bőrtípust érinthet a száraz bőr tünet-együttese. A Nutritive termékcsalád mindezzel eredményesen veszi fel a harcot: azonnali komfortérzetet biztosít, megnyugtatja a száraz, húzódó bőrt, valamint létfontosságú vitaminokkal és zsírsavakkal tölti fel.
Hidratálás
A Hydradvance™ termékcsalád teljes körű hidratálást biztosít. Újjáépíti a bőr barrier funkcióját, segít a vizet megkötni a hámban, és védi a sejteket a káros környezeti hatások ellen, melyek idő előtti öregedést okoznak.
Szemkörnyék ápolás
A táskás szem, a karikák és a ráncok okozzák a szem körüli problémák túlnyomó részét. Okai: az alváshiány, mechanikus irritáció, a nem megfelelő kozmetikumok használata, az elégtelen mikrokeringés és lelassult kollagén termelés. Ezekre a problémákra nyújtanak maximális megoldást a Sothys szemkörnyék ápoló termékei.
Exkluzív bőrápolás
A Secrets termékcsaládban összpontosul a Sothys titka. A Secrets nem más, mint a fiatal bőr titka. Intenzív regeneráló, tápláló, hidratáló és ránctalanító hatású termékei a 40 év feletti igényes bőrre ajánlottak. Már az első használat után látványos hatása van: puhább, teltebb, bársonyosabb bőrt eredményez.
Cosmeceutic
A francia szépségipar tradíciója ötvöződik a legkorszerűbb nanotechnológiai vívmányokkal. A cosmeceutic (orvosi kozmetika) termékek radikális változást eredményeznek: gyorsabban és hosszabb távon hatnak a bőr öregedése, a pórusok finomítása terén.
Normál-kombinált bőr ápolása
A Hydra-protective™ termékcsalád a stabilizált vitaminoknak és a hidratáló hatású aktív hatóanyagoknak köszönhetően gondoskodik bőre természetes szépségének megóvásáról.
Olajos bőr ápolása
Az ultrakönnyű textúrájú termékek harmonizálják a faggyúműködést, mattítják és hidratálják bőrét.
Érzékeny bőr ápolása
A színezék –és illatanyag-mentes SPA™ termálvizes termékcsalád készítményei megerősítik a bőr természetes védekező képességét a környezeti agressziókkal szemben.
Rozáceás bőr ápolása
A Clarté & Comfort termékcsalád segít a bőrpír megszüntetésében, ugyanakkor nyugtatja és hűsíti a rozáceás bőrt.
Keresse a Sothys termékeit kozmetikusánál vagy bemutatótermünkben!