Cosmeceutic

Pórusfinomítás
A tökéletes bőr sima és feszes, pórusai szinte láthatatlanok. A Sothys Pore Refiner System az ún. cosmeceutic hatóanyagtartalmával komplex megoldást nyújt a kitágult pórusok finomítására.
Ránctalanítás
A Sothys anti-ageing programja a bőr életkorához mérten mindig az éppen szükséges védelmet és kezelést biztosítja a ráncok ellen. Az aktív krémek a mindennapi védelmet biztosítják az újabb ráncok kialakulása ellen. Hatóanyagait célirányosan, a bőr életkorának megfelelően válogatták össze.
Hidratálás
A Hydradvance™ termékcsalád teljes körű hidratálást biztosít. Újjáépíti a bőr barrier funkcióját, segít a vizet megkötni a hámban, és védi a sejteket a káros környezeti hatások ellen, melyek idő előtti öregedést okoznak.
Pigmentfolt halványítás
Pigmentfolt halványítás A bőr üdesége, fénye és festékezettsége éppúgy az életkor mutatója, mint a ráncok. A fakó, szürke bőr és a sötét pigmentfoltok több évvel öregítik az arcot. A [W.]™+ termékek mindkét problémát egyszerre kezelik: halványítják a pigmentfoltokat, és üde, friss arcbőrt eredményeznek.
Keresse a Sothys termékeit kozmetikusánál vagy bemutatótermünkben!