Exkluzív bőrápolás

Secrets de Sothys™ termékcsalád

A Secrets termékcsaládban összpontosul a Sothys tudományának a legjava. A Secrets nem más, mint a fiatal bőr titka. Intenzív regeneráló, tápláló, hidratáló és ránctalanító hatású termékei a 40 év feletti igényes bőrre ajánlottak. Már az első használat után látványos hatása van: minden eddiginél puhább, teltebb és bársonyosabb bőrt eredményez.

Global anti-age care

Intenzív regeneráló, tápláló, hidratáló és ránctalanító krém. Gondosan összeválogatott, mintegy 15 különböző regeneráló hatású aktív hatóanyagot tartalmaz. Ultravékony védőréteget képez a bőrön, ám mégsem ragad.
Bőrtípus:
érett bőrre
Csomagolás:
50 ml
Ár:
54 800 Ft

Global anti-age serum

Különleges fiatalító hatással bíró szérum, mely nélkülözhetetlen vitalitással ruházza fel az érett, igényes bőrt. A hormonális változások következtében rohamosan megereszkedő bőr természetes védekező rendszerét regenerálva megállítja a hámban és irhában végbemenő folyamatokat, melynek eredményeképpen a ráncok látványosan feltöltődnek, a bőr pedig üdévé és ragyogóvá válik.
Bőrtípus:
érett bőrre
Csomagolás:
40 ml
Ár:
66 500 Ft

Eye contour serum

Hármas hatású szérum a szemkörnyéki ráncok, a karika és az ödéma tökéletes kezelésére. Használata már 35 éves kor felett ajánlott minden bőrtípusra. Rendszeres használata után a szemkörnyék újból telt, feszes és sima lesz. Szemészetileg tesztelt, kizárólag allergiamentes
hatóanyagokat tartalmaz.
Bőrtípus:
érett bőrre
Csomagolás:
15 ml
Ár:
24 700 Ft

Intense lip care

Intenzív ránctalanító és ajakdúsító balzsam a száj körüli apróbb ráncok kisimítására és mélységük csökkentésére.
Bőrtípus:
érett bőrre
Csomagolás:
15 ml
Ár:
24 700 Ft

Eau de parfum

Luxus női parfüm ylang-ylang-gal és majorannával. A fej jegyben először friss, citrusos illatot érzünk, hosszú távon azonban mély, virágos-gyümölcsös és egyéb fás illatok bontakoznak ki.
Csomagolás:
50 ml
Ár:
28 900 Ft
Keresse a Sothys termékeit kozmetikusánál vagy bemutatótermünkben!