Karcsúsítás

Minden nő karcsú alakot szeretne feszes, hibátlan bőrrel és lapos hassal. A cél ugyanaz, de mindenkinek egyéni, személyre szabott programra van szüksége álmai beteljesüléséhez. A Sothys éppen ezért minden Vendégnek saját, egyéni karcsúsító és feszesítő programot állít össze, melyben kulcsfontosságú a termékek nagyfokú hatékonysága és a terapeuta szakértelme. A Sothys Silhouette Program segítségével újraformálható a comb, a fenék, a has és a kar, valamint drasztikusan csökkenthető a narancsbőr. A Sothys minden problémára tud megoldást! Mérhető eredmények: 10 kezelés után a comb körfogata átlagosan 28 cm³-t csökkenhet.

Slimming activator

Könnyen felszívódó intenzív karcsúsító szérum, mely rendkívül gyorsan fejti ki hatását. Szétporlasztja a legmakacsabb cellulitiszes sejteket is. 8 % koffeint tartalmaz. Mindössze 2 heti használat után akár 1 cm-rel lehet vékonyabb! Használata kúraszerűen ajánlott.
Csomagolás:
14 x 10 ml
Ár:
26 600 Ft

Refreshing gel for legs/ frissítő lábgél

Frissítő, hűsítő gél nehéz lábakra.
Bőrtípus:
minden bőrre
Csomagolás:
200 ml
Ár:
16 300 Ft

Essential slimming care

Az elengedhetetlen mindennapi testápoló, mely karcsúsító hatását úgy fejti ki, hogy nem engedi a zsírsejteket a bőrben egy bizonyos szinten túl felhalmozódni. 4 heti használat után átlagosan 1,5 cm-t
vékonyodhat!
Csomagolás:
200 ml
Ár:
28 500 Ft

Reshaping cream – has, csípő, kar

Drasztikus fogyás és terhesség után, valamint érett, laza tónusú bőrre kifejlesztett feszesítő hatású bársonyos krém. A has, csípő és a kar területén fejti ki legintenzívebben a feszesítő hatását, de ugyanakkor ezeken a területeken a narancsbőrt is kevésbé láthatóvá varázsolja. Lótusz- és szójatartalmának köszönhetően a bőrben található kollagén rostokat újjáépíti.
Csomagolás:
200 ml
Ár:
23 800 Ft

Toning cream – comb, dekoltázs

Gazdag testápoló krém, mely visszaadja a bőr rugalmasságát, valamint csökkenti a terhességi és fogyási csíkok, a striák számát. Exkluzív hatóanyag tartalmának köszönhetően megakadályozza az újabb striák kialakulását. Elképesztően bársonyos bőrt eredményez.
Csomagolás:
200 ml
Ár:
25 700 Ft
Keresse a Sothys termékeit kozmetikusánál vagy bemutatótermünkben!