Karcsúsítás

Minden nő karcsú alakot szeretne feszes, hibátlan bőrrel és lapos hassal. A cél ugyanaz, de mindenkinek egyéni, személyre szabott programra van szüksége álmai beteljesüléséhez. A Sothys éppen ezért minden Vendégnek saját, egyéni karcsúsító és feszesítő programot állít össze, melyben
kulcsfontosságú a termékek nagyfokú hatékonysága és a terapeuta szakértelme. A Sothys Silhouette Program segítségével újraformálható a comb, a fenék, a has és a kar, valamint drasztikusan csökkenthető a narancsbőr. Mérhető eredmények: 10 kezelés után a comb körfogata átlagosan 28
cm³-t csökkenhet.

1. Silhouette karcsúsítás
A karcsúsító testkezelés egy intenzív radírozással kezdődik. Ezután egy algás pakolás következik, mely elősegíti a méreganyagok gyorsabb távozását a szövetekből. A kezelés alakformáló masszázzsal zárul, melyet egy speciális anticellulit szérummal és fluiddal végez a terapeuta.

2. Silhouette feszesítés
A feszesítő testkezelés egy gyengéd radírozással kezdődik. Ezután egy professzionális masszázs következik feszesítő szérummal és krémmel, majd zárásként egy gumis maszkot helyez fel a szakember a feszesíteni kívánt területre.

3. Karcsúsító testmasszázs
A Sothys alakformáló testmasszázsát speciális anticellulit szérummal és méregtelenítő hatású masszázskrémmel végzi a terapeuta.

A szalonkezelés eredményét fenntartó, otthoni bőrápoló termékek ITT!
Keresse a Sothys termékeit kozmetikusánál vagy bemutatótermünkben!